Praktijk voor Fysiotherapie en Dry Needling Timmermans gebruikt cookies om u beter te kunnen helpen en de website te verbeteren. Indien u hiermee akkoord bent, hoeft u uw voorkeuren niet te wijzigen. - Bekijk details
Teken het gastenboek

Gien van Marrewijk genp3537@gmail.com 01-10-2017 13:28
Afgelopen zomer hebben we ons chalet in zeeland verkocht. Na vele mooie jaren zullen we er nu niet meer vaak komen.
Met veel goede herinneringen neem ik nu ook afscheid van de fysio. in Oost-Kapelle. Het is jammer,maar het is niet anders.
Ik heb uw hulp en geduld erg gewaardeerd.Dank u wel hiervoor.
Met hartelijke groeten van een dankbare patient
Huub en Carla Huub.oostveen@casema.nl 21-09-2017 16:38
Tijdens onze vakantie in Oostkapelle hebben wij beiden hulp d.m.v. Dry Needling van Will Timmermans gekregen.
Wij zijn zeer goed, professioneel behandeld, waardoor ons verblijf in Oostkapelle heel fijn was. Ook een pluspunt is de praktijk zelf. Tot een volgende keer, indien mogelijk.
Anja adreess@zeelandnet.nl 22-01-2017 15:52
Een van mijn hobby's is wandelen, maar toen ik geconfronteerd werd met hielspoor en het inmiddels zo pijnlijk was geworden, wilde ik liever thuis blijven. Twee vriendinnen adviseerden mij contact op te nemen met Will Timmermans. Beiden hadden zij ervaring met Dry Needling.
Na een telefoontje kon ik een week later al komen voor de eerste afspraak en werd ik behandeld d.m.v. Dry Needling. Het probleem kwam vanuit de kuit, wat mij duidelijk werd uitgelegd door Will.
Na slechts 5 behandelingen ging de pijn over in een slechts zeer lichte gevoeligheid! Ik ben ontzettend blij, dat ik op het goede (hiel) spoor gezet ben, door deze 2 vriendinnen. Het is natuurlijk niet de bedoeling, maar ik zou bijna willen zeggen: "graag tot ziens!"
Henk Koene geurhenk.nl@hetnet.nl 15-10-2016 09:56
Kwam begin september, als toerist, bij Will terecht voor een beknelde zenuw in de nek, met hevige pijnuitstraling naar de linkerarm. Behandeling met dry needling was mij bekend en gaf ook dit keer de nodige verlichting. Na vijf weken moest ik weer naar huis en ben daar nabehandeld voor de klachten. De behandelwijze en de behandeling zelf door Will is TOP. Dit plus de rustige en sympathieke uitstraling van Will hebben mij op een zeer professionele wijze verder geholpen. Mijn dank daarvoor.
M Vos martinvos@zeelandnet.nl 18-04-2016 07:31
Na aantal jaren klachten onderrug en bij een manueel therapeut gelopen te hebben. Dry Needling op internet tegen gekomen en vervolgens bij Timmermans terecht gekomen. Tijdens 1e behandeling duidelijke uitleg over hoe dry needling in zijn werk gaat en wat je ervan kunt verwachten.
Direct na 1e behandeling was het effect goed te merken en na aantal behandelingen zeer goed resultaat.

Positief opvallendste was, dat Will in alle gevallen netjes op tijd de afspraak kon aanvangen!
S.van V. sietske.krommenhoek@online.nl 16-12-2015 12:14
Dankzij de goede therapie van Timmermans is mijn gezondheid er enorm op vooruitgegaan. Ik ben erg tevreden over de behandelingen.
Jos Wielemaker joswiel@zeelandnet.nl 04-11-2015 19:34
Na jaren met rugpijn ben ik na vijf behandelingen super opgeknapt
Dit had ik jaren eerder moeten doen

Zeker een aanrader.
Anneke de Steur jkds@zeelandnet.nl 23-05-2015 13:58
Van 4 stappen kunnen lopen met pijn. Naar een hele straat plus trappen lopen zonder pijn .En dat alleen door Dry Needling.Heerlijk !!!
Sharda Harinandansingh s.a.harinandansingh@online.nl 21-05-2015 06:35
Sinds oktober 2014 had ik last van nek en schouderpijn. In januari ben ik hiervoor naar de fysio gegaan. 9 behandelingen gehad, maar het hielp niet. Op een gegeven moment kon ik mijn arm niet meer bewegen. Ben toen direct naar de huisarts gegaan. Kreeg in eerste instantie Naproxen mee. Na 10 nog eens een prikje in de arm, omdat er nog steeds geen beweging in zat. De huisarts gaf aan dat dit 1 x in de maand nodig zou zijn indiende klachten aan zouden houden. Per toeval hoorde ik van mijn collega dat zij het herkende als frozen shoulder (tot nu toe was er geen enkele hulpverlener die het herkende). Zij had het een aantal jaren geleden ook en gaf mij het adres van Will Timmermans. Een keer bij Will ging alles als een trein. De diagnose werd gesteld (ja, inderdaad een frozen shoulder). Na 1 behandeling kon ik al meteen fietsen. Per saldo heb ik maar 9 behandelingen nodig gehad om mijn arm weer goed te kunnen bewegen. Op dit moment heb ik nog wel pijn aan de bovenarm, maar dat wordt wel steeds minder. Will is heel prettig in de omgang en doordat hij precies weet waar hij het over heeft, kom je zelf tot rust. Ik kan het een ieder aanraden die problemen heeft met het bewegingsapparaat (armen, benen, spieren). Uiteraard heb ik dit ook allemaal bij de Arboarts neergelegd hopende dat deze het doorverteld aan patienten die ook een frozenshoulder hebben.
Will heel erg bedankt, ook voor de peptalks.
Nelleke Snoep snoepcp@zeelandnet.nl 30-04-2015 20:13
Sinds vorig jaar ernstige functiebeperking van mijn rechterarm, en veel pijn in mijn schouder. Eigenlijk stond ik op het punt om naar de orthopeed te gaan, toen ik van een collega hoorde dat dry needling hier wellicht voor zou helpen. Na 6 behandelingen, kan ik weer pijnvrij bijna alle handelingen doen. Ik ben dus super tevreden. Daarna heeft Wil in 3 behandelingen ook mijn heup behandeld met dry needling, en ook hier, heel goed resultaat. Hartelijk dank Wil.
 
1-10 van de 44
Volgende pagina >>


up
cookies      privacyverklaring