Praktijk voor Fysiotherapie en Dry Needling Timmermans gebruikt cookies om u beter te kunnen helpen en de website te verbeteren. Indien u hiermee akkoord bent, hoeft u uw voorkeuren niet te wijzigen. - Bekijk details

Snel op de fiets een boodschap doen. In huis even een plintje schilderen. Fietsen, lopen, bukken, daar denkt u eigenlijk niet bij na. Tot het moment dat u last krijgt van een zeurende knie, pijn in uw rug of andere lichamelijke klachten. Herkenbaar?

Dan pas vraagt u zich af hoe u er zo snel mogelijk weer vanaf komt. In onze praktijk kijken wij - Barbara Timmermans, Corina Vrijenhoek-Tange, Lysanne Murre en Bas Neels-  hoe we u weer in beweging kunnen krijgen. Samen met u werken we aan herstel en verbetering.

Onze praktijk heeft vooral ervaring op het gebied van revalidatie van orthopedische patiënten, met nieuwe schoudergewrichten, knieën- en heupgewrichten of complexe breuken. En multiple pathologie waarbij sprake is van een combinatie van aandoeningen. Ook vanuit onze vroegere werkervaring in het verpleeghuis hebben we veel ervaring in de revalidatie van patiënten met neurologische aandoeningen zoals herseninfarcten/CVA, Parkinson en MS. En de behandeling van chronische pijnklachten vanuit het bewegingsapparaat. (klik hier voor een overzicht van gevolgde opleidingen)

Barbara Timmermans is algemeen fysiotherapeut en geregistreerd oedeem therapeut en verbonden aan de werkgroep mammacare/ADRZ en werkt ook veel met dry needling.

Corina Vrijenhoek-Tange MSc,  is algemeen fysiotherapeut, geregistreerd oedeem therapeut en geregistreerd geriatrisch ysiotherapeut. Ook is zij verbonden aan het MS net en Parkinsonnet.

Lysanne Murre MSc, is algemeen fysiotherapeut, manueel therapeut en verbonden met claudicatio net.

Bas Neels is algemeen fysiotherapeut en heeft als specialisatie sport fysiotherapie.

Binnen onze praktijk werken we samen met een aantal andere disciplines, zoals ergotherapie, mensendieck, diëtiste en podotherapie.

Tevens zijn wij als praktijk lid van het buurtzorgplus team Veere. http://veere.buurtzorg.net/

Korte lijnen van overleg en afstemming helpen u in een optimale behandeling.

We werken geregeld met  Dry Needling, een behandelmethode die goede resultaten geeft bij pijnklachten. Ook bij blessures als gevolg van sporten blijkt dit een effectieve behandelmethode. Lees verder onder specialisaties.

Wij staan voor een snelle, intensieve aanpak met veel persoonlijke aandacht voor u.
 up
cookies      privacyverklaring